Videoer og vurderinger: P3 Guld 2011

MusicBase.dk har samlet alle videoer af de optrædende ved P3 Guld 2011, der blev afholdt 14. januar 2011. Vi har valgt, at bedømme samtlige optrædener.

P3 Guld 2011 bød på et bredt udsnit af gode live-optrædener.

Vi er især imponerede over, hvordan alle kunstnerne præsterede live, fordi de typisk fik tilført en ny dimension til deres numre, hvilket var dejligt forfriskende.

The Floor Is Made Of Lava – All Outta Love:

 

Kommentar: The Floor Is Made Of Lava åbnede musikfesten med et brag. Der var dømt rock for alle pengene, og bandet leverede en ganske overbevisende optræden. Forsanger Tobias Kippenberger er udstyret med en god, hæs stemme og den kom også til udtryk i dette nummer, hvor de virkelig gav den hele armen.

En værdig start på det, der skulle vise sig, at blive en god musikalsk aften. Sceneshowet var skabt med lys og et roterende kamera, hvilket fungerede godt.

Bedømmelse: 5 ud af 5

Oh Land – Sun Of A Gun:

Kommentar: Oh Lands vokal er i sig selv unik, men det må sceneshowet også siges at være. Der var pyntet op med balloner, hvor der var ansigter og andre lyseffekter i. Hendes stemme knækkede lidt over nogle få gange, hvilket trækker lidt ned i vores bedømmelse af en ellers underholdende performance.

Bedømmelse: 4 ud af 5

Fallulah – Bridges:

Kommentar: Fallulah leverede en fremragende optræden med nummeret Bridges. Hun virkede på ingen måde nervøs, og igennem optræden fik man også et indblik i hans store musikalitet og mange talenter. Der er ingen tvivl om, at de 100.000 kroner, som hun vandt med P3 Prisen, nok skal gavne hendes videre udvikling til at blive en endnu mere gennemført kunstner. Sceneshowet var specielt, og det bliver belønnet.

Bedømmelse: 5 ud af 5


Lucy Love – Who You Are og Poison:

Kommentar: Dystre kostumer, højt hår og farvede kontaktlinser – så er scenen sat. Danmarks grime-dronning stod for en selvsikker optræden, hvor hun først fremførte Who You Are og derefter Poison. Sceneshowet var kreativt, og vi har ikke en finger at sætte på Lucy Loves præstation.

Bedømmelse: 5 ud af 5

Winnie Who – Remedy og What You Got Is Mine:

Kommentar: Winnie Who havde taget et stort klassisk orkester med i kufferten, og hvis der en, der forstår, at levere et seværdigt sceneshow, så er det Winnie Who. Hans moves på en scene er meget anderledes og slowmotion-effekten, der blev anvendt i løbet af optræden, var et finurligt indslag.

Bedømmelse: 5 ud af 5

VOLBEAT – Fallen:

Kommentar: VOLBEAT leverede nummeret Fallen, som de også vandt prisen “P3 Lytterhittet” med. De forstod at lægge energi i deres optræden, men de kom ikke ordentlig ud over rampen, som de plejer. De virkede en smule ved siden af sig selv og lidt ligeglade. Man skulle tro, at VOLBEAT havde mere erfaring end til blot at levere på rutinen. Det trækker dem desværre ned.

Bedømmelse: 3 ud af 5

De Eneste To – Jeg Har Ikke Lyst Til At Dø:

Kommentar: Simon Kvamm og Peter Sommer leverede en god optræden, der fik publikum med. Men Peter Sommers vokal var alt andet end god denne aften. Han står nærmest og taler i stedet for at synge, som Simon Kvamm formår det. Det trækker dog op, at De Eneste To havde lokket Søren Huss til at indtræde på scenen til sidst. Det bragte en ekstra dimension til showet, og skabte en helt speciel stemning.

Bedømmelse: 4 ud af 5

Søren Huss – Du Er:

Kommentar: Hvis der en dansker, der kan skabe stemningsbetonet musik, så er det Søren Huss. Hans baggrundshistorie gør, at man lige synker en ekstra gang, når hans smukke vokal folder sig ud. Han er en mand, der har rejst sig, og han udviste et stort overskud med åbningskommentaren: “Har I det godt?”. Al respekt til en mand, der har brugt musikken til at komme sig over tabet af sin kone, og samtidig har beriget danskerne med et suverænt album.

Bedømmelse: 5 ud af 5

Veto – This Is Not:

Kommentar: Veto stod for at lukke showet ned. Man fik en smagsprøve på deres nyeste single-udspil This Is Not fra albummet, der skulle udkomme i slutningen af februar måned. This Is Not er et stemningsfyldt nummer med elektroniske undertoner, som man kender det fra Veto. Men de har udviklet sig i en ny dyster retning. Det bliver interessant at høre deres nye album.

Bedømmelse: 4 ud af 5

Samlet bedømmelse af showet:

Igen i år havde arrangørerne af P3 Guld formået, at præsentere et bredt udsnit af den danske musikscene.

De fleste optrædener var særdeles gode ligesom sidste år, men desværre fik man ikke Agnes Obel at se på scenen, fordi hun døjede med sygdom.

Værterne var udmærkede, men Adam Duvå Hall var flere niveauer over Sara Bro, der virkede en kende nervøs og forvirret. Man kan dog også glæde sig over, at der var færre tekniske problemer i år i forhold til de senere år.

I alt giver vi P3 Guld 2011 4 ud af 5 i bedømmelse!


Hvad mener du om showet? – Kommentér herunder!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *