Sangere der lyder som The Script og Rihanna

MusicBase.dk er henover sommeren faldet over to sangere, hvor vi gang på gang har taget os selv i at tænke: Er det ikke The Script og Rihanna?

Først hørte vi på MusicBase.dk sangen Live Like We’re Dying, og med det samme tænkte vi: Det må være The Scripts nye singleudspil – det lyder spændende.

Men, men, men. Historien er en helt anden og i virkeligheden er det Kris Allen, der står bag mega-hittet.

Kris Allen vandt den ottende udgave af et amerikanske underholdningsprogram American Idol.

Hør tracket Live Like We’re Dying her!

Men det er ikke det eneste hit henover sommeren, hvor vi er blevet snydt.

Det samme gjorde sig gældende med Shontelle Layne singleudspil “Impossible”, hvor hun lyder meget i stil med Rihanna, dog rammer hun de høje toner væsentligt renere.

Layne debuterede med albummet Shontelligence i november 2008, og den 10. august er hun klar med det seneste album No Gravity, hvor “Impossible”, der pt. ligger nummer 13 på Billboard Hot 100.

Sangens lyrik gør heller ikke forvirringen mindre, da den meget vel kunne relateres til Rihannas brud med ex-kæresten Chris Brown.

Hør tracket Impossible her!

 

Join the Conversation

2 Comments

  1. Det er vel ikke så mærkeligt at I tænkte at Live Like We’re Dying var fra The Script, taget i betragtning at de skrev sangen (og det var vistnok også dem der indspillede instrument-tracksene på sangen) og at Kris Allens stemme ikke er vanvittigt unik, men minder en del om O’Donoghues.

  2. Jeg må sige at være til dels enig i den med shontelle, jeg tænkte også strakt at det var rihanna, og først da jeg hørte hvad sangen hed, der tænkte jeg :O okay fair nok ..

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *