Musikvideo-tendens: Product placement

LadyGaGa-PokerFaceTidligere var product placement kun noget, der optrådte i de fleste spillefilm, men i den senere tid har de også spillet en stor rolle i utallige musikvideoer. Lady Gaga kan bl.a. takke bwin for sin store succes med musikvideoen “Poker face”.

Denne video har samlet en række sekvenser fra forskellige musikvideoer, hvor product placement tydeligt indgår:

Men den seneste musikvideo, hvor reklamen er ganske tydelig er i den 22-årige popsangerinde, Lady Gagas musikvideo ”Poker face”, hvor bwin bliver præsenteret et hav af gange.

Det forlyder, at videoen er optaget før Lady Gaga fik sit store gennembrud. På daværende tidspunkt kunne den unge stripper, Lady Gaga, ikke skaffe kapital sammen til at få produceret en professionel musikvideo. Derfor tog man kontakt til bookmaker-giganten, bwin, som gerne ville indgå et samarbejde.

Bwin betalte hele det beløb, det kostede at få videoen sammensat, men til gengæld skulle Lady Gaga efter sigende ikke have indføjet en klausul eller andet, der i dag giver hende nogle økonomiske goder, når den i dag ses af flere millioner mennesker på nettet såvel som hos de mange musik-tv-kanaler.

Et godt korttræk af bwin, må man sige, der så potentialet i fru Gaga tids nok til at man udnyttede hendes store talent til et stort viralt marketing-flagskib.

Se videoen ”Poker face” her

Join the Conversation

1 Comment

  1. Pingback: www.anyhed.dk
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *