Medina går i Sys Bjerres fodspor

KunformigMusicBase.dk har kigget nærmere på fænomenet, hvor en kunstner storhitter med en bestemt single, og kort efter får en medartist på, så man pludselig har to populære singler bygget ud fra samme beats.

Sidste sommers store hit ”Malene” med Sys Bjerre blev så populært, at Mattias Lysgaard lavede en sang, som han kaldte “Re: Malene”, og således blev der kastet fornyet hit-stjernestøv over den i forvejen brandvarme single.

I starten af dette år brød Medina så igennem med det første udspil fra hendes nye album. Nummeret hed ”Kun for mig”, som blev et velkendt dansenummer på de fleste populære diskoteker, fordi nummeret var blevet krydret med en specielt elektronisk krydderi, der gjorde det svært at sidde stille.

Da folk efterhånden havde lyttet længe til denne single, formåede hun i samarbejde med Burhan G, at forny nummeret, således, at Burhan G pludselig gav svar på tiltale, og så var endnu et hit en realitet.

Vi er ikke i tvivl om, at vi vil se endnu flere af disse samarbejder i fremtiden også, da det koster meget at producere et nummer, og derved kan man malke succesen optimalt og samtidig spare penge, ved at vælge denne løsning.

Hvad mener du om denne hit-løsning?


Join the Conversation

2 Comments

  1. Pingback: www.anyhed.dk
  2. hehe det er noget puff daddy (P. diddy) opfandt tilbage i starten 90′ da han begyndte og ligge vers fra rappere over r’n’b sange son var mere radio venlige end rap generalt er. Hans forste success var da han blandede mary j blige og craig mack paa nummeret “you don’t have to worry” i 1993.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *